NYHET ekologisk naturlig SACHA INCHI omega NÖT Tom Yam chilli

NYHET ekologisk naturlig SACHA INCHI omega NÖT Tom Yam chilli
NYHET ekologisk naturlig SACHA INCHI omega NÖT Tom Yam chilli
Tillverkare: Mulberry Green Tea
Modellnummer: Tom Yam Sacha Inchi
Tillgänglighet: I lager
Pris: 42.00kr
Antal:     - ELLER -   Lägg till i önskelista
Jämför

Ekologiska Sacha Inchi nötter besitter en exceptionell koncentration av Omega 3.
Rostade och lätt saltat, Sacha Inchi nötter är en välsmakande och hälsosamt mellanmål som du kan äta hur mycket du vill..
Rostade Sacha Inchi nötter finns i 50 gram påsar 

Prova också Sacha Inchi Powder är en otrolig naturlig proteinkälla, som består av lättsmält 60% protein räknat på vikten. Det anses vara ett fullständigt protein eftersom det innehåller alla nio essentiella aminosyror, som kan underlätta celltillväxt för att bibehålla normal muskelstöd. Sacha Inchi frön skördas i sitt hemland Amazon miljön från stjärnformade frukt skida. Betyder "folkets Seeds" i Quechua språket, de har konsumerats i århundraden av ursprungsbefolkningar för deras närande egenskaper. Prova denna jordnära, nötig, proteinrikt pulver i din nästa smoothie!

Den Sunfood Skillnad ™
Organiskt, icke-GMO sacha InChI fröna minimalt bearbetas till ett pulver för att bevara protein och potens. Inga kemikalier, tillsatser eller konserveringsmedel har använts för att skapa proteinrika Sacha Inchi Powder. Fortsatt stöd till sacha InChI och andra Amazonas produkter hjälper till att skydda den utrotningshotade bördig mark som den växer från höjs och används för råvaror som är mindre hållbara.


Vägbeskrivning

Med en läcker nötaktig smak, ligger Sacha InChI pulver ett bra komplement till smoothies, desserter och andra maträtter.
Fri från
Gluten, GMO, kemikalier, konserveringsmedel, tillsatser.

 

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Fyll i koden som visas i bilden nedan:Butiken använder OpenCart
Apotekshyllan © 2018